Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kahden uuden pelaajan myötä Loimun joukkue on valmis

Kahden uuden pelaajan myötä Loimun joukkue on valmis

Kuukauden päästä alkavaan lentopallon Mestaruusliigaan valmistautuva Raision Loimu on kiinnittänyt tärkeitä palasia joukkueeseensa, kun hakkurin saappaisiin löytyi kova pallontappaja lajin suurmaa Brasiliasta ja yleispelaajaosastolle lisää leveyttä kotimaasta. Molemmat allekirjoitetut sopimukset ovat yksivuotisia. 

Hakkuri Windson Ferreira Pedrosa on 30-vuotias 198 senttiä pitkä pallontappaja. Brassihakkurin siirron mahdollistajana ja pelaajan henkilökohtaisena kummiyrityksenä toimii Smile Henkilöstöpalvelut. Windsonin suurin vahvuus on vahva ja laaja hyökkäyspelaaminen. Hän on kuullut kontaktiensa kautta paljon hyvää Loimusta, mutta muutoin hän ei Suomesta vielä paljon tiedä.

- Joukkueen rakentamisen tavoite ollut vahva 12-14 pelaajan ryhmä, joka valmistautuu joka ilta peleihin kovan kilpailun ja tarkan taitojen opettelun vuorottelulla. Yksi joka päiväisen toiminnan korkean tason kriteereistä on vahva hakkuripelaaminen, johon löysimme pitkän rekrytointivaiheen jälkeen pelaajan Brasiliasta pitämään tasoa korkealla illasta toiseen. Windson on vahva syöttö- ja hyökkäyspelaaja, josta saimme pitkän prosessin kautta riittävästi luotettavaa informaatiota, että hän on oikea pelaaja sitoutumaan arvoihimme sekä urheilullisiin kriteereihin. Hän tulee varmasti myös auttamaan meidän nuoria pelaajia ammattimaisella asenteella. On myös mielenkiintoista nähdä, kuinka pystymme auttamaan häntä kasvamaan ja kehittymään kauden aikana. Kehittymisen ajatus koskee sekä ulkomaalais- että suomalaispelaajia yhtälailla, ja haluamme olla joka päivä hieman entistä parempia, kommentoi naisen EM-kisoista tavoitettu Loimun päävalmentaja Kasper Vuorinen.

Windson on pelannut aiemmin urallaan kotimaansa lisäksi hyvällä menestyksellä muun muassa Kreikassa Panathinaikosin ja Romaniassa Tricolorul LMV Ploiestin riveissä sekä Libanonissa ja Turkissa. Hänellä on myös maaotteluedustuksia tilillään, mutta ei Brasilian paidassa, vaan Libanonin, jossa pelatessaan hänelle järjestettiin edustusoikeuteen vaaditut dokumentit.

Yleispelaaja-osaston uusin kasvo on Hurrikaanista Loimuun siirtyvä Kasimir Vuorinen. Hän on roolinsa nimen mukaisesti todellinen yleispelaaja, eli monipuolisuutta ja tasaisuutta löytyy niin vastaanottoon, hyökkäämiseen kuin syöttöönkin. Vuorinen on 24-vuotias ja 190 senttiä pitkä ja hänellä on Mestaruusliiga-kokemusta viiden kauden verran. Menestystäkin on tullut Hurrikaanin paidassa hopean ja pronssin muodossa niin Mestaruusliigassa kuin Suomen Cupissakin.

Kansainväliset ottelut ovat Vuoriselle tuttuja Euro Cupienkin lisäksi, sillä hän edusti Suomea vuonan 2013 alle 19-vuotiaiden MM-turnauksessa. Loimu on sopinut Vuorisen kanssa päästävänsä hänet syyskuun alussa Rantaperkiön Iskun kanssa Pietariin Loimun entisen mestarivalmentaja Vjat¹eslav Platonovin muistoturnaukseen.

- Kasimir sopii taistelevaan ja kehittyvään Loimuperheeseen loistavasti. Hän on intohimoinen pelaaja, jonka osalta satun tietämään, että yksikään pallo ei jää yrittämättä, ei tumman marraskuun aikaisen aamutreenin ensimmäisessä pallossa eikä kauden ratkaisevassa ottelupallossa. Hän on luotettava ihminen joukkueessa, jonka jokapäiväinen korkealaatuinen toiminta on kaikki kaikessa. Uskon, että Kasimirin parasta  potentiaalia ei olla vielä nähty, kertoo Kasper Vuorinen.

Loimulla on koossa tällä hetkellä vahva ryhmä, johon haetaan mahdollisesti vielä yhtä tai kahta pelaajaa. Tähtäin on vähintään välierissä ja tarkoitus on haastaa viime vuosien vakikärkiseurat tosissaan myös finaalipaikasta. Passarin tontilla parhaillaan merivoimissa varusmiespalvelusta suorittava Tomi Saarinen saa rinnalleen Joel Laakson. Liberon tontille on ruuhkaa, kun yhdysvaltalaisen Avery Aylsworthin haastavat kotimaiset Aatu Kulmala ja Esko Vuorinen. Kahdesta yleispelaajan paikasta kamppailevat Tamir Hershko, Väinö Rahko, Eetu Kulmala sekä Kasimir Vuorinen ja keskitorujien paikoista Trent O'Dea, Blake Leeson ja Eetu Mäki.

- Tulen joukkueelle riman korkealle, koska näen mihin meidän pelaajat voivat parhaimmillaan pystyä. Minun tehtävä on auttaa heitä löytämään se ja uskomaan siihen myös itse. Olen todella tyytyväinen Loimun ensi kauden joukkueeseen. Uskon, että tästä saadaan hieno tarina rakennettua, päättää päävalmentaja Vuorinen.

Loimun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Loimulle keskitorjuja Yhdysvalloista

Loimulle keskitorjuja Yhdysvalloista

Syyskuun lopussa käynnistyvään lentopallon Mestaruusliiga-kauteen valmistautuva Raision Loimu on täydentänyt joukkuettaan yhdysvaltalaisella keskitorjuja Blake Leesonilla.

Lue lisää
Maajoukkuemiehiä Loimuun

Maajoukkuemiehiä Loimuun

Raision Loimu on hankkinut joukkueeseensa kansainvälistä kokemusta syksyllä käynnistyvää uutta Mestaruusliiga-kautta varten yli neljä metriä.

Lue lisää
Loimulle libero Yhdysvalloista

Loimulle libero Yhdysvalloista

Raision Loimu on peluuttanut lentopallon Mestaruusliigassa viime vuosina kotimaisia nuoria liberoja.

Lue lisää
Loimulle kaksi uutta sopimuspelaaja

Loimulle kaksi uutta sopimuspelaaja

Raision Loimun palapeliä seuraavaa lentopallon Mestaruusliiga-kautta on edennyt ja koossa on nyt kuusi sopimuspelaajaa, kun viimeisimpinä paperinsa allekirjoittivat passari Joel Laakso ja keskitorjuja Eetu Mäki.

Lue lisää
Kasper Vuorinen vaihtaa passaamisen valmentamiseen

Kasper Vuorinen vaihtaa passaamisen valmentamiseen

Raision Loimu on solminut päävalmentajasopimuksen komean pelaajauransa tähän kevääseen päättäneen Kasper Vuorisen kanssa.

Lue lisää
Rahko jatkaa Loimussa vähintään kevääseen 2021

Rahko jatkaa Loimussa vähintään kevääseen 2021

Sunnuntaina iskettävään lentopallon Mestaruusliigan runkosarjan viimeiseen, ja tärkeään sellaiseen, kotipeliin valmistautuva Raision Loimu sai perjantaina mukavaa uutisoitavaa, kun tällä kaudella lentopallon Mestaruusliigassa debytoinut ja aimoharppauksin kehittynyt yleispelaaja Väinö Rahko laittoi nimensä 2-vuoden jatkosopimukseen kasvattajaseuransa kanssa.

Lue lisää