Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS solmi kaksivuotisen jatkosopimuksen Rasmus Holman kanssa

TPS solmi kaksivuotisen jatkosopimuksen Rasmus Holman kanssa

Jalkapallon Ykköseen valmistautuva TPS on solminut kahden vuoden jatkosopimuksen keskuspuolustaja Rasmus Holman kanssa. 28-vuotias Holma aloittaa näin jo seitsemännen kautensa raitapaitojen riveissä.

Holma debytoi TPS:n miesten edustusjoukkueessa kaudella 2015. Hän on pelannut TPS:n riveissä Jalkapallon Ykkösessä kausina 2015-17 sekä kautena 2019 yhteensä 77 ottelua ja viimeistellyt niissä neljä maalia.

Holma on ollut nostamassa TPS:ää kaksi kertaa myös Veikkausliigaan. Hän pelasi Veikkausliigassa kausina 2018 ja -20 yhteensä 42 ottelua ja viimeisteli niissä kolme maalia.

Holma on ollut jo monta vuotta joukkueensa johtavia pelaajia, niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin. Hänen jalkapallouraansa tasapainottavat opinnot Turun Kauppakorkeakoulussa.

- "Tintti" (Jonatan Johansson) soitti melkein heti kauden päättymisen jälkeen ja hän teki selväksi, että tarjolla on iso rooli ja asema joukkueessa. Olen ajatellut asian niin, että nyt pitää keskittyä pelaamiseen, kun siitä nauttii. Olen saanut myös opintojani eteenpäin, mutta niitä oikeita töitä ehtii tehdä sitten myöhemminkin. Kauden jälkeen harjoiteltiin jo muutama viikko, itse aloitin vielä melko rauhallisesti. Myös uudesta valmentajasta, Jon Dalystä, jäi hyvä ja fiksu kuva. Hänellä on erittäin selkeät harjoituskuviot, Holma kiittelee.

- Kun Rähmösen ja Ääritalon kaltaiset seuralegendat lopettavat uransa, tarvitaan joukkueeseen tietysti myös kokemusta. Joukkueesta tulee väkisinkin nuorempi, mutta nyt pitää rakentaa ihan uutta runkoa myös tuleviksi vuosiksi eteenpäin. Uskon, että saamme samalla rakennettua Ykköseen voittavan joukkueen, Holma painottaa.

- Meille oli tärkeää saada Rasse kiinnitettyä ensimmäisten pelaajien joukossa. Hän oli viime kaudella TPS:n johtavia pelaajia, toimien kapteeninakin useissa peleissä. Takana on koko uran paras kausi. Rassessa on sellaista luonnetta, mitä jokainen joukkue tarvitsee. Julkaisemme uusia sopimuksia joulun jälkeen, TPS:n urheilujohtaja Mika Laurikainen lupaa.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2020 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Rasmus Holma

13.9.1992
Tiedot


FC Interin Jan Heinonen lainalle Kokkolaan

FC Interin Jan Heinonen lainalle Kokkolaan

FC Interin 18-vuotias Jan Heinonen siirtyy lainasopimuksella Ykkösessä pelaavaan Kokkolan Pallo-Veikkojen joukkueeseen.

Lue lisää
Kokenut Kalle Taimi vahvistamaan TPS:n puolustusta

Kokenut Kalle Taimi vahvistamaan TPS:n puolustusta

TPS on solminut kauden 2021 kattavan sopimuksen laitapuolustaja Kalle Taimen kanssa. 29-vuotias Taimi on kotoisin alun perin Kaarinasta, mutta hän siirtyi Varsinais-Suomesta SJK:n organisaatioon Seinäjoelle jo kaudeksi 2011.

Lue lisää
Monipuolinen Samuel Mahlamäki vahvistaa TPS:n puolustusta

Monipuolinen Samuel Mahlamäki vahvistaa TPS:n puolustusta

Turun Palloseura on solminut kauden 2021 kattavan sopimuksen puolustaja Samuel Mahlamäen kanssa. 24-vuotias Mahlamäki pystyy pelaamaan sekä keskuspuolustajana, että puolustuksen laidalla.

Lue lisää
Noah Nurmi palaa Interiin pitkällä sopimuksella

Noah Nurmi palaa Interiin pitkällä sopimuksella

Viime kaudella Veikkausliigaa FC Interissä lainasopimuksella pelannut 19-vuotias Noah Nurmi palaa Turkuun Interin ja tanskalaisseura Esbjergin päästyä sopimukseen Nurmen pysyvästä siirrosta.

Lue lisää
Albijon Muzaci jatkaa TPS:n riveissä myös kaudella 2021

Albijon Muzaci jatkaa TPS:n riveissä myös kaudella 2021

Laitahyökkääjä Albijon Muzaci on solminut kauden 2021 kattavan jatkosopimuksen TPS:n kanssa. 24-vuotias Muzaci aloittaa nyt kolmannen kautensa TPS:n edustusjoukkueen riveissä.

Lue lisää
Argentiinalainen Pibe Interin uusin pelaajahankinta

Argentiinalainen Pibe Interin uusin pelaajahankinta

FC Inter on solminut pelaajasopimuksen argentiinalaisen hyökkäyspään pelaajan Piben kanssa. Koko uransa Espanjassa pelannut 24-vuotias Pibe, varsinaiselta nimeltään Agustín Pastoriza Cacabelos.

Lue lisää