Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lupaava Jasper Jalonen kaksivuotiseen sopimukseen TPS:n kanssa

Lupaava Jasper Jalonen kaksivuotiseen sopimukseen TPS:n kanssa

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja Jasper Jalonen on solminut kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa. 15-vuotias Jalonen pelasi kaudella 2020 pääasiassa TPS:n P17-ikäluokan joukkueessa.

- Hienot fiilis, tulee uusia kokemuksia eteen. Jätkät ovat vähän isompia ja vanhempia, mutta pitää koettaa pysyä pystyssä ja mukana. Katsotaan, miten kaikki lähtee liikkeelle, mutta maksimitavoitteena olisi päästä pelaamaan Ykköstä. Tintti (Jonatan Johansson) ja Jon (Daly) ovat hyviä valmentajia, pidän heidän tyylistään. Hoidetaan kouluhommat, tehdään harjoituksissa täysillä töitä ja pannaan kentällä kaikki peliin, Jalonen lupaa.

- Tämä on tärkeä sopimus jatkuvuuden kannalta, oma lahjakas kasvatti haluaa jatkaa kehittymistään täällä. Näen Japessa todella paljon potentiaalia, uskon hänen debytoivan edustusjoukkueessa jo tulevalla kaudella. Hän on taitava ja lupaava, mutta hänellä on paljon töitä vielä edessä. Meidän työtämme on tukea hänen kehitystään, kaikin mahdollisin keinoin, TPS:n päävalmentaja Jonatan Johansson painottaa.

- Jappe on erittäin lahjakas jo kolmannen polven TPS-pelaaja. Hän harjoittelee jo edustusjoukkueen mukana, mutta tietysti koulunkäynnin ehdoilla. On hieno asia, että me pääsemme tekemään rauhassa hänen kanssaan töitä nämä tulevat tärkeät vuodet. Meillä on paljon erinomaisia esimerkkejä nuorista pelaajista ja heidän saamastaan vastuunkannosta, seuran urheilujohtaja Mika Laurikainen alleviivaa.

Jasper Jalonen on siis jo kolmannen polven TPS-pelaaja. Hänen isänsä Jasse Jalonen pelasi TPS:n edustusjoukkueessa kausina 1992-95 sekä 2000-01 yhteensä 128 sarjaottelua.

Jasper Jalosen isoisä Jouni "Pappa" Jalonen kuului puolestaan seuran kultaiseen sukupolveen ja hän oli voittamassa ainoana TPS-pelaajana kaikkia neljää Suomen mestaruutta vuosina 1968, -71, -72 ja -75.

Vuoden 2005 ikäluokkaa oleva Jalonen pelasi marraskuussa 2019 elämänsä ensimmäiset kolme maaottelua, kun Suomi kohtasi U15-ikäluokassa Euroopan huippujoukkueet Espanjan, Italian ja Portugalin.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2020 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutFC Interin Jan Heinonen lainalle Kokkolaan

FC Interin Jan Heinonen lainalle Kokkolaan

FC Interin 18-vuotias Jan Heinonen siirtyy lainasopimuksella Ykkösessä pelaavaan Kokkolan Pallo-Veikkojen joukkueeseen.

Lue lisää
Kokenut Kalle Taimi vahvistamaan TPS:n puolustusta

Kokenut Kalle Taimi vahvistamaan TPS:n puolustusta

TPS on solminut kauden 2021 kattavan sopimuksen laitapuolustaja Kalle Taimen kanssa. 29-vuotias Taimi on kotoisin alun perin Kaarinasta, mutta hän siirtyi Varsinais-Suomesta SJK:n organisaatioon Seinäjoelle jo kaudeksi 2011.

Lue lisää
Monipuolinen Samuel Mahlamäki vahvistaa TPS:n puolustusta

Monipuolinen Samuel Mahlamäki vahvistaa TPS:n puolustusta

Turun Palloseura on solminut kauden 2021 kattavan sopimuksen puolustaja Samuel Mahlamäen kanssa. 24-vuotias Mahlamäki pystyy pelaamaan sekä keskuspuolustajana, että puolustuksen laidalla.

Lue lisää
Noah Nurmi palaa Interiin pitkällä sopimuksella

Noah Nurmi palaa Interiin pitkällä sopimuksella

Viime kaudella Veikkausliigaa FC Interissä lainasopimuksella pelannut 19-vuotias Noah Nurmi palaa Turkuun Interin ja tanskalaisseura Esbjergin päästyä sopimukseen Nurmen pysyvästä siirrosta.

Lue lisää
Albijon Muzaci jatkaa TPS:n riveissä myös kaudella 2021

Albijon Muzaci jatkaa TPS:n riveissä myös kaudella 2021

Laitahyökkääjä Albijon Muzaci on solminut kauden 2021 kattavan jatkosopimuksen TPS:n kanssa. 24-vuotias Muzaci aloittaa nyt kolmannen kautensa TPS:n edustusjoukkueen riveissä.

Lue lisää
Argentiinalainen Pibe Interin uusin pelaajahankinta

Argentiinalainen Pibe Interin uusin pelaajahankinta

FC Inter on solminut pelaajasopimuksen argentiinalaisen hyökkäyspään pelaajan Piben kanssa. Koko uransa Espanjassa pelannut 24-vuotias Pibe, varsinaiselta nimeltään Agustín Pastoriza Cacabelos.

Lue lisää