Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Rahko jatkaa Loimussa vähintään kevääseen 2021

Rahko jatkaa Loimussa vähintään kevääseen 2021

 

Sunnuntaina iskettävään lentopallon Mestaruusliigan runkosarjan viimeiseen, ja tärkeään sellaiseen, kotipeliin valmistautuva Raision Loimu sai perjantaina mukavaa uutisoitavaa, kun tällä kaudella lentopallon Mestaruusliigassa debytoinut ja aimoharppauksin kehittynyt yleispelaaja Väinö Rahko (18.-v, 199 cm) laittoi nimensä 2-vuoden jatkosopimukseen kasvattajaseuransa kanssa. Rymättyläläislähtöinen tulevaisuuden nimi nähdään oranssissa paidassa vähintään kevääseen 2021 asti. 

Kuortaneelta nuorten maajoukkuekeskuksesta miesten harjoituksiin ja peleihin siirryttyään Rahko on kehittynyt edelleen huimaa vauhtia. Harjoittelu kovassa ryhmässä ja joka päivä 110% vaatimustaso on nostanut Loimun nuorisomaajoukkueista tutut talentit uudelle tasolle, sillä myös hakkuri Oskari Keskinen on kehittynyt aimoharppauksin ensimmäisen liigakauden aikana. Rahko on saanut lentopallo-oppinsa Loimun junioreissa. Ennen liigaympyröihin nousemista hän opiskeli ja harjoitteli muutaman vuoden Kuortaneella. Tällä hetkellä Rahko harjoittelee Loimun liigajoukkueen mukana iltaharjoitusten lisäksi myös aamuisin, joilla korvataan tänä vuonna väliin jääneet Turun seudun Urheiluakatemian aamuiset lentopallon lajiharjoitukset. Opintojaan hän jatkaa edelleen Kerttulin urheilulukiossa.

- Tämä jatkosopimus oli erittäin tärkeä Loimulle. Täältä kotoisin olevan nuoren lupauksen jatkaminen kasvattiseurassaan on aina iso asia. Väinöllä on kaikki eväät olla tulevaisuudessa yksi Loimun avainpelaajista, kommentoi Loimun päävalmentaja Achten.

Loimu kohtaa sunnuntaina Kerttulan liikuntahallissa Raisiossa Vantaa Ducksin. Runkosarjan viimeisen kotiottelun panokset on kovat, sillä kolme kierrosta ennen runkosarjan loppua Loimun sijoitus voi edelleen olla mitä tahansa välillä 4.-6., eli kotietukin on vielä mahdollista saavuttaa.

Loimun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle




Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Raision Loimu oli tyly isäntä Kokkolan Tiikereille lentopallon Mestaruusliigan keskiviikko-illan ainoassa kamppailussa pitäen kaikki sarjapisteet Kerttulassa luvuin 3-0.

Lue lisää
Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää