Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jonne Jantunen jatkaa TUTOn hyökkäyksessä

Jonne Jantunen jatkaa TUTOn hyökkäyksessä

Jonne Jantunen on tehnyt sopimuksen TUTO Hockeyn kanssa kaudesta 2020-21. Alkava kausi on 23-vuotiaalle hyökkääjälle toinen TUTO-paidassa.

Viime kaudella Jantunen teki 49 ottelussa tehot 6 + 14 = 22. TUTO Hockeyn päävalmentaja Antti Virtasen mukaan Jantuselta löytyy taitoa ja potentiaalia nousta sarjan kärkihyökkääjien joukkoon ensi kaudella. 

– Loukkaantumiset ovat häirinneet Jantusen kehittymistä aiemmilla kausilla. Nyt hänellä on alla täysi kausi, josta on hyvä jatkaa ensi kauteen. Jonnella on iso potentiaali kasvaa Mestiksen kärkihyökkääjäksi. Hän on taitava ja hänellä on loistava pelikäsitys ja hyökkäystaidot. Hyvä kesätreenikausi alle, niin tulevalla kaudella voidaan odottaa lopullista läpimurtoa Mestiksen hyökkääjien eliittiin, kommentoi Virtanen.

Jantunen itse keskittyy jo treenaamaan ensi kautta varten, ja hän odottaa kauden alkua malttamattomana.

– Hyvillä ja odottavaisilla fiiliksillä lähden ensi kauteen. Aika paljon nälkää jäi tuosta viime kaudesta, koska se jäi aika pahasti kesken. Tässä kesällä pääsee onneksi treenaamaan paljon, mikä on hyvä juttu, Jantunen toteaa.

Hyökkääjälle viime kausi oli ensimmäinen TUTOssa ja niin joukkue kuin Turkukin saavat Pelicans-kasvatilta paljon kiitosta.

– Tosiaan erittäin hyvin viihdyin! Minut otettiin heti hyvin joukkueeseen sisään ja oli kyllä varmaan paras joukkue, jossa olen ollut. Joukkuehenki oli todella hyvä. Ja tykkäsin Turusta ylipäätään. Eli kyllä melkein rakastuin heti tähän kaupunkiin ja tykkään olla täällä.

Oikealta ampuva hyökkääjä kuvailee itseään pelaajaksi, jolla on hyvä pelikäsitys. Jantunen on aiempina kausina kärsinyt loukkaantumisista, mutta nyt hän on tyytyväinen, kun sai alle täyden kauden.

– Sanoisin, että omia vahvuuksia kentällä on hyvä luistelu ja laukaus sekä yleinen pelaaminen, että osaan olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

– Viime kausi meni itseltä ihan ok. Pari edellistä kautta oli ollut vähän rikkonaisia, kun oli ollut loukkaantumisia. Oli hyvä, että pystyin pelaamaan melkein kaikki pelit, mutta jäi kyllä aika paljon parannettavaa. Eli lähdetään parantamaan ensi kauteen, Jantunen summaa.

Ensi kaudeksi hyökkääjä asettaa tavoitteet korkealle, ja vastapainona menneen kauden peruuntuneille pudotuspeleille Jantunen toivoo joukkueelle pitkää kevättä.

– Tavoitteena on tietenkin joukkueena se kirkkain, eli sitä lähdetään hakemaan. Ja sitten henkilökohtaisena tavoitteena on ottaa isoa roolia joukkueessa ja olla niitä kärkipelaajia, jotka kantavat joukkuetta vaikeinakin hetkinä.

TUTOn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää