Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Noah Nurmi palaa Interiin pitkällä sopimuksella

Noah Nurmi palaa Interiin pitkällä sopimuksella

Viime kaudella Veikkausliigaa FC Interissä lainasopimuksella pelannut 19-vuotias Noah Nurmi palaa Turkuun Interin ja tanskalaisseura Esbjergin päästyä sopimukseen Nurmen pysyvästä siirrosta. Interin ja nuoren topparin sopimus ulottuu kauden 2023 loppuun asti.

Esbjergiin kolme vuotta sitten Käpylän Pallosta siirtynyt Nurmi on kuulunut Suomen eri ikäluokkien maajoukkueissa vakiokasvoihin ja viimeksi U19-maajoukkueessa hän toimi myös joukkueen kapteenina. Aikuisten sarjoista yhden Tanskan pääsarjaottelun seuraksi viime vuodelta kertyi kaikkiaan 14 Veikkausliigan ottelua Interin paidassa.

Pitkän sopimuksen Interin kanssa tehneellä topparilla on selkeä näkemys sekä seuravalinnasta että odotuksista.

– Interissä on erinomainen valmennus ja minun ideoihini sopiva pelitapa. Nyt haluan kehittyä paljon ja saada enemmän tasaisuutta otteisiini, jotta pystyn pitämään pelipaikasta kiinni, Nurmi pohtii.

Jo viime kaudella Nurmea valmentanut José Riveiro nostaa esiin topparin taustan pelaajana.

– Noah on fiksu kaveri ja kypsä ikäisekseen. Huomaa, että hän on ollut ammattijalkapalloilija jo nuoresta asti. Hänellä on jo hyvä tietämys pelin perusasioista ja meidän on autettava häntä saamaan ne oikeaan järjestykseen, päävalmentaja luonnehtii.

Nurmen sopimuksen myötä Interillä on tällä hetkellä kaikkiaan 23 edustusjoukkueen pelaajasopimusta. Interin tekninen johtaja Vesa Mäki näkee Nurmen sopimuksen osana seuran pidemmän aikavälin suunnitelmaa.

– Samalla kun joukkuetta rakennetaan tulevaan kauteen, niin toki seurassa mietitään asioita myös pidemmälle. Olemme saaneet talven aikana tehtyä lukuisia pidempiä sopimuksia sekä omien lahjakkaiden nuorten pelaajien kanssa, että myös muutaman muualta tulevan. Noahin lisäksi Elias Mastokankaan, Matias Tammisen, Roope Kantolan, Jan Heinosen, Markus Arsalon, Jasper Yrjaksen ja Ryan Mahutan pidemmät sopimukset antavat ennen kaikkea pelaajilla rauhan kehittyä ja samalla aikaa nousta isompaan rooliin liigajoukkueessamme. Näiden lisäksi meillä on kymmenkunta pidemmällä sopimuksella olevaa akatemiapelaajaa, joita seura tukee parhaalla mahdollisella tavalla edistääkseen heidän tavoitteitaan pelaajakehityksessä.

– Toki Noah on osoittanut jo viime kaudella kuuluvansa liigatasolle ja tullee taistelemaan tänä vuonna peliajasta vielä viime kautta vahvemmin, Mäki lisää.

Nurmi pääsee harjoittelemaan Interin mukana ensimmäisen kerran maanantaina ja hän on valmennuksen käytettävissä ensimmäisen kerran ensi lauantain Suomen Cupin ottelussa Honkaa vastaan.

Lähde: fcinter.fi


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2020 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutFC Interin Jan Heinonen lainalle Kokkolaan

FC Interin Jan Heinonen lainalle Kokkolaan

FC Interin 18-vuotias Jan Heinonen siirtyy lainasopimuksella Ykkösessä pelaavaan Kokkolan Pallo-Veikkojen joukkueeseen.

Lue lisää
Kokenut Kalle Taimi vahvistamaan TPS:n puolustusta

Kokenut Kalle Taimi vahvistamaan TPS:n puolustusta

TPS on solminut kauden 2021 kattavan sopimuksen laitapuolustaja Kalle Taimen kanssa. 29-vuotias Taimi on kotoisin alun perin Kaarinasta, mutta hän siirtyi Varsinais-Suomesta SJK:n organisaatioon Seinäjoelle jo kaudeksi 2011.

Lue lisää
Monipuolinen Samuel Mahlamäki vahvistaa TPS:n puolustusta

Monipuolinen Samuel Mahlamäki vahvistaa TPS:n puolustusta

Turun Palloseura on solminut kauden 2021 kattavan sopimuksen puolustaja Samuel Mahlamäen kanssa. 24-vuotias Mahlamäki pystyy pelaamaan sekä keskuspuolustajana, että puolustuksen laidalla.

Lue lisää
Albijon Muzaci jatkaa TPS:n riveissä myös kaudella 2021

Albijon Muzaci jatkaa TPS:n riveissä myös kaudella 2021

Laitahyökkääjä Albijon Muzaci on solminut kauden 2021 kattavan jatkosopimuksen TPS:n kanssa. 24-vuotias Muzaci aloittaa nyt kolmannen kautensa TPS:n edustusjoukkueen riveissä.

Lue lisää
Argentiinalainen Pibe Interin uusin pelaajahankinta

Argentiinalainen Pibe Interin uusin pelaajahankinta

FC Inter on solminut pelaajasopimuksen argentiinalaisen hyökkäyspään pelaajan Piben kanssa. Koko uransa Espanjassa pelannut 24-vuotias Pibe, varsinaiselta nimeltään Agustín Pastoriza Cacabelos.

Lue lisää
Lupaava Jasper Jalonen kaksivuotiseen sopimukseen TPS:n kanssa

Lupaava Jasper Jalonen kaksivuotiseen sopimukseen TPS:n kanssa

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja Jasper Jalonen on solminut kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa. 15-vuotias Jalonen pelasi kaudella 2020 pääasiassa TPS:n P17-ikäluokan joukkueessa.

Lue lisää