Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Monipuolinen Samuel Mahlamäki vahvistaa TPS:n puolustusta

Monipuolinen Samuel Mahlamäki vahvistaa TPS:n puolustusta

Turun Palloseura on solminut kauden 2021 kattavan sopimuksen puolustaja Samuel Mahlamäen kanssa. 24-vuotias Mahlamäki pystyy pelaamaan sekä keskuspuolustajana, että puolustuksen laidalla. Mahlamäki siirtyy TPS-paitaan VPS:stä, jota hän edusti Ykkösessä kaudella 2020. Mahlamäellä on sekä Suomen että Kuuban kansalaisuudet, ja hänen sukunimensä pidempi versio on Mahlamäki Camacho.

Mahlamäki on alun perin lahtelaisen FC Kuusysin kasvatteja. Hän on edustanut urallaan myös Käpylän Palloa, torniolaista TP-47:ää, PS Kemiä, kotkalaista KTP:tä sekä AC Kajaania. Hän on pelannut ennen tätä kautta Ykkösen tasolla jo yhteensä 54 ottelua.

- Samuel pelasi viimeksi Vaasassa Ykköstä, joten tämän sarjatason haasteet ovat jo tuttuja kärkipään joukkueessa. Hän tuli meille trialille ja tarttui heti uuteen haasteeseen. Samuel on kunnianhimoinen pelaaja ja hän haluaa mennä urallaan eteenpäin ja uskoo, että nimenomaan TPS:n mukana se on mahdollista. Samuelilla on erinomainen fysiikka ja hän on myös nopea pelaaja. Hänellä on erinomainen vasen jalka ja syötöt lähtevät terävästi ja tarkasti. Samuel pystyy pelaamaan paikkaa kuin paikkaa puolustuksessa ja se tuo meille taas uusia vaihtoehtoja. Hän on ominaisuuksiltaan sellainen pelaaja, jota me tarvitsemme, TPS:n päävalmentaja Jonatan Johansson vahvistaa.

- Olen periksiantamaton, fyysinen ja nopea puolustaja, joka haluaa urallaan eteenpäin. Pystyn pelaamaan puolustuksessa sekä laidalla, että keskellä. Tiesin, että myös Tepsissä on tavoitteet asetettu korkealle. Kaikki on lähtenyt täällä hienosti liikkeelle ja tykkään tehdä töitä tämän valmennuksen alaisuudessa. TPS:llä on jo nyt koossa todella hyvä jengi ja minut toivotettiin ja pääsin helposti kuvioihin sisään. Olen pelannut viime vuosina vähän pienemmillä paikkakunnilla ja Turku nyt isompana kaupunkina tarjoaa enemmän myös muita mahdollisuuksia. Nyt odotellaan, että pelit alkavat ja että saataisiin jossain vaiheessa myös yleisöä mukaan, Mahlamäki toivoo.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2020 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää